Ezagutu gaitzazuGure sustraiak
Tradizioz eta konbentzimenduz
gara gu ikazaleak.
Egur-ikatza Euskal Herriko sukaldaritza eta gastronomiaren historiaren parte da, baita Espainiako beste eskualde batzuetakoa ere, hala nola,Nafarroakoa, Salamankakoa edo Andaluziakoa.
Ezagutu gaitzazuGure sustraiak
Tradizioz eta konbentzimenduz
gara gu ikazaleak.
Egur-ikatza Euskal Herriko sukaldaritza eta gastronomiaren historiaren parte da, baita Espainiako beste eskualde batzuetakoa ere, hala nola,Nafarroakoa, Salamankakoa edo Andaluziakoa.




Josu Garitagoitiak gurasoek utzitako familia-negozioarekin jarraitzen du. Bere aita txondorrak edo ikaztegiak ekoizten hasi zen Mallabia inguruko mendietan (Urko eta Oiz). Garai hartan, idiekin, gurdietan garraiatzen zen ikatza menditik inguruko herrietara, batez ere, Eibarko eta Ermuko fabriketara, han metalezko piezak tenplatzeko.
Garaiak aldatu badira ere, familia- izpiritu horrek bizirik dirau. Josuk jada ez du bere ikatza ekoizten, baina kalitatearekiko eta hurbiltasunarekiko konpromisoari eusten dio, eta Nafarroako Carbones Reinares enpresaren egur-ikatza banatzen du. Esan beharra dago enpresa hori ere jasangarritasun-balio sendoak eta ingurunearekiko errespetua dituen enpresa dela.

Naturaz arduratzen gara
Eskaintzen dugun ikatz guztia modu arduratsuan lortutako lehengaietatik dator:

Naturaz arduratzen gara
Eskaintzen dugun ikatz guztia modu arduratsuan lortutako lehengaietatik dator:
